Update Accident rutier în Cluj-Napoca. Tânăr rănit, transportat la spital

Accident rutier în Cluj-Napoca. Tânăr rănit, transportat la spital
| Foto: isu cluj

Un accident rutier a avut loc, în cursul zilei de astăzi, pe o stradă din cartierul clujean Mănăștur. O persoană a necesitat îngrijiri medicale.

Update: Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit, de curând, la un accident rutier petrecut pe strada Ciobanului din municipiul Cluj-Napoca.

"La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit o motocicletă și un autoturism avariate. Conducătorul motocicletei, respectiv un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, a primit primul ajutor calificat și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări, acesta prezenta suspiciuni de fracturi la nivelul unui membru inferior și unul superior", a transmis ISU Cluj.

Totodată, tânărul era în stare de conștiență și era cooperant.

Ce spune IPJ Cluj despre acest accident?

A fost înregistrat, la data de 9 noiembrie, în jurul orei 13.20, un accident de circulație la intersecția dintre Aleea Padin și strada Ciobanului din Cluj-Napoca.

"Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că un tânăr, de 21 de ani, din județul Mureș, care circula cu autoturismul dinspre Aleea Padin, la pătrunderea pe strada Ciobanului, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un tânăr de 18 ani. În urma evenimentului, tânărul de 18 ani a fost transportat la spital pentru mai multe investigații", a transmis IPJ Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Știrea inițială: Din primele informații, accidentul a avut loc pe strada Ciobanului din municipiul Cluj-Napoca.

Un tânăr a fost rănit în urma acestui incident.

“O persoană a necesitat îngrijiri medicale. Este vorba despre un tânăr de 18 ani”, a transmis ISU Cluj.

Ulterior, victima a fost transportată la spital. 

Comenteaza