"Acest gunoi a violat-o pe iubita mea". Mesajul postat de prietenul tinerei abuzate de polițistul din Cluj

"Acest gunoi a violat-o pe iubita mea". Mesajul postat de prietenul tinerei abuzate de polițistul din Cluj

Un agent de la Poliția Rutieră Cluj Napoca a fost reținut de procurori, sub acuzația de viol. Agentul este cunoscut, l-au făcut vedetă în trecut colegii săi care l-au lăudat mai întâi că a ajutat o bătrână să traverseze stradă, apoi un şofer să schimbe roata. 

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Dispune arestarea preventivă a inculpatului P R V, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, prevăzută de art. 218 alin. 1 şi 2 C.p., pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 14.11.2022 și până la data de 13.12.2022 inclusiv … Emite mandatul de arestare preventivă. Executorie, potrivit art. 204 alin. 3 C.p.p. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în verdictul judecătorilor.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Florești, județul Cluj, în timpul unei petreceri. Poliţistul şi victima lui au fost invitaţi la o zi de naştere. După petrecerea la SPA, s-au retras în casa sărbătoritei. Când s-a dus să se culce, agentul ar fi atacat-o. Înspăimântată, după ce s-a trezit fata a sunat la 112, dar şi-a chemat şi iubitul să vină să o salveze. Numai că atunci când a ajuns la apartament, poliţistul - pe care şi el în cunoştea - plecase deja de aici. Individul ar fi fost găsit după câteva zeci de minute de un alt poliţist şi adus la apartamentul unde ar fi avut loc faptele ca să dea explicaţii. n faţa judecătorilor, poliţistul nu şi-a recunoscut faptele şi a susţinut încontinuu că este nevinovat, conform observator.news.

Cazul a fost făcut public de partenerul tinerei care a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare: "În această noapte acest gunoi, organ al Poliţiei Române, a violat-o pe iubita mea. Fiind beată şi mergând în altă cameră să doarmă, el a profitat de ocazie!". Ar mai fi agresat-o pe tănără şi acum doi ani, la aniversarea aceleiaşi fete.

Agentul se află în concediu de paternitate. Polițistul se află la a doua căsătorie, și are un copil cu vârsta de sub doi ani.

Comenteaza