Foto Acțiune de suflet a motocicliștilor clujeni. Au dus ajutoare sătenilor izolați din Munții Apuseni

Acțiune de suflet a motocicliștilor clujeni. Au dus ajutoare sătenilor izolați din Munții Apuseni
| Foto: Facebook Comunitatea Moto Cluj

Membrii Comunității Moto Cluj – Asociația CMC au parcurs voluntar peste 300 de km pentru a ajuta sătenii din munți.

"Atunci cand ajutorul ajunge exact unde e nevoie...

Oameni de vârsta a treia, familii cu copii mici, care trăiesc în singurătatea muntelui, departe de toate facilitățile care pentru noi, cei din bula urbană sunt de neimaginat, pentru care fiecare zi este, nu un drept, ci o bătălie câștigată în lupta cu viața.

La gura sobei, la propriu, nu la figurat, ochii lor spun povestea nerostită a unei vieți plină de greutăți iar cămăruța sărăcăcioasă care le servește drept casă este neîncăpătoare pentru atâta tristețe.

Pozele nu au nevoie de descriere... chipurile celor ce ne-au primit, ne dă dorința și energia de a repeta astfel de acțiuni.

Pe lângă voluntarii Comunitatea Moto Cluj, la acțiune au participat un reprezentat ISU Alba in persoana domnului Alin Purda, doi reprezentanți IPJ Alba: Dana Mucea Junc si Paul Mucea ! Aceștia ne-au indicat exact familiile cu greutăți si ne-au sprijinit pe toată durata acțiunii.

Au fost ajutate peste 38 de persoane izolate, cu alimente, haine, jucării, dulciuri, medicamente, produse de igienă și menaj, pampersi, telefon mobil cu cartelă, pat de dormit, etc.

Chiar dacă vremea nu a fost prietenoasă, evenimentul s-a ținut conform planului, s-au parcurs în total 330 km în 14 ore atât pe ploaie cât și prin zăpadă. Au participat la livrare 24 de persoane cu 11 vehicule 4x4.

Ne cerem scuze participanților că nu a existat pauză de masă și fiecare și-a servit sandwichul din dotare, din dorința de a ajunge la cât mai multe familii. Astfel, acțiunea s-a încheiat cu bine odată ajunși acasă la ora 23:30.

La mulțumim TUTUROR celor care prin implicare si susținere, au făcut posibil acest eveniment!", a transmis Asociația CMC

Comenteaza