Adolescent de 17 ani, găsit spânzurat / "Te iubesc frate"

Adolescent de 17 ani, găsit spânzurat / "Te iubesc frate"
| Foto: sursa - https://ziarulunirea.ro/

O tragedie a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un elev de 17 ani din clasa a XI a fost găsit spânzurat. Acesta şi-ar fi sunat un prieten înainte de a se sinucide. 

Un adolescent de 17 ani a fost găsit spânzurat, în Răhău. Acesta Era elev la Liceul Tehnologic din Sebeș în clasa a XI-a, profesională.

Potrivit informațiilor transmise pentru ziarulunirea.ro de câțiva colegi ai elevului, acesta l-ar fi sunat pe un prieten, i-ar fi spus ”te iubesc frate”, după care a închis, dar nimic altceva nu anunța fapta necugetată și tragică. Conform acelorași surse, adolescentul nu a lăsat niciun bilet de adio, dar se pare că tragicul incident a avut loc ca urmare a unei dezamăgiri sentimentale.

Aadolescentul s-ar fi spânzurat în grădină, corpul fiind descoperit de vecini. Acesta a fost observat de o vecină, spânzurat de un copac din grădina locuinței, în localitatea Rahău. Sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

”La data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 06.30, Poliția Municipiului Sebes a fost sesizată de către o femeie din localitatea Răhău – Sebeș, cu privire la faptul că vecinul său este spânzurat, de un copac, în gradina locuinței. Echipa de cercetare deplasată la fața locului au identificat cadavrul unui minor de 17 ani, din Răhău, la examinarea sumară a acestuia nefiind identificate urme de violență.

Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentații IPJ Alba pentru sursa citată. 

Comenteaza