Update Adolescenta dată dispărută ieri, găsită într-un câmp, cu urme de violență pe corp. Refuză să spună ce a pățit

Adolescenta dată dispărută ieri, găsită într-un câmp, cu urme de violență pe corp. Refuză să spună ce a pățit

Minora de 16 ani a fost găsită de polițiștii clujeni pe un câmp din localitatea Căianu, cu urme de violență pe corp, însă refuză să le spună oamenilor legii ce a pățit.

UPDATE 12:52 IPJ Cluj: "Conform raportului medico-legal, nu exista date care sa indice ca minora a fost violata. Acestea sunt concluzii provizorii ale medicilo".

"Cu privire la disparitia minorei in varsta de 16 ani, care a fost gasita in cursul zilei de ieri de catre politisti, facem urmatoarele precizari:

După cum am menţionat şi ieri, se fac cercetări pentru a stabili exact circumstanţele care au condus la lipsa tinerei de la domiciliu. Minora a fost găsită cu urme de violenţă pe corp, motiv pentru care a fost transportată la unitatea medicala pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. A fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe câmp.
Aceasta refuză să coopereze cu organele de poliţie.

In prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurarilor exacte in care s-a minora a fost agresata. Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt.
Vom reveni cu informaţii în dinamică", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Adolescenta de 16 ani din comuna Cojocna, județul Cluj, a fost dată dispărută sâmbătă, după ce a plecat vineri dimineaţă la şcoală, în Cluj-Napoca și nu s-a mai întors acasă.

Comenteaza