Adolescentă de 16 ani, în stare gravă, după ce s-a urcat pe un vagon de tren și s-a curentat/ Zilele trecute, un caz similar, cu un tânăr de 19 ani

Adolescentă de 16 ani, în stare gravă, după ce s-a urcat pe un vagon de tren și s-a curentat/ Zilele trecute, un caz similar, cu un tânăr de 19 ani

Adolescenta a fost internată la ATI, unde a fost intubată şi sedată, fiind în stare gravă, cu arsuri pe 80% din corp și având o fractură în zona bazinului.

Adolescenta de 16 ani a fost rănită grav, miercuri seară, în Arad, după ce s-a urcat pe un vagon de marfă, în zona străzii Trenului, din cartierul Grădişte, în preajma Gării Arad, şi s-a electrocutat.

Fata va fi transferată la o secţie de mari arşi din Capitală, din cauză că are arsuri pe 80% din suprafaţa corporală.

Directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, dr. Cătălin Hreniuc, a declarat, joi, pentru Agerpres, că adolescenta a suferit şi alte răni în urma căzăturii de pe vagon, cum ar fi o fractură în zona bazinului.

El a spus că fata este internată la ATI, este intubată şi sedată, iar din cauza arsurilor grave suferite, care sunt pe 80% din corp, va fi transferată la Bucureşti, la o secţie de mari arşi, cel mai probabil în cursul zilei de joi.

Săptămâna trecută, tot în Arad, un băiat de 19 ani s-a urcat pe un vagon de marfă din staţia Ghioroc pentru a-şi face o fotografie, dar s-a electrocutat, incident filmat de prietenii săi. El a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu arsuri pe 70% din corp, ulterior fiind transferat la Secţia de Arşi de la Spitalul Judeţean Timişoara.

În urmă cu un an, tot la Ghioroc, un tânăr de 21 de ani a murit electrocutat după ce a urcat pe vagonul unui tren pentru a-şi face o fotografie.

Comenteaza