Adrenalină, peisaje spectaculoase şi competiţie de off-road la Muntele Băişorii, în weekend

Adrenalină, peisaje spectaculoase şi competiţie de off-road la Muntele Băişorii, în weekend
Multă adrenalină, trasee tehnice şi peisaje spectaculoase îi aşteaptă pe clujenii ce aleg să meargă în acest sfârşit de săptămână la staţiunea Muntele Băişorii, unde va avea loc etapa a şasea a Campionatului Național de Off-Road.

Competiţia ţinută în perioada 28-31 august, face parte din Cupa Clujului Taubenreuther Transsylvania, ajunsă în acest an la cea de-a XIII-a ediţie. Aceasta se va desfăşura pe trei categorii: Standard, Open şi Extrem.

Vineri și sâmbătă vor fi două zile în care echipajele înscrise în concurs vor parcurge un traseu menit să testeze fiabilitatea mașinilor 4X4, îndemânarea piloților și, nu în ultimul rând, abilitățile de navigator ale copiloților. Duminică se va desfășura o probă superspecială de Trial, după care vor fi desemnați și premiați câștigătorii.

Din partea Clubului Transsylvania Offroad, partener al competiţiei, în cadrul Campionatului Naţional de Off-Road au participat Claudiu Mateas și Octavian Popanton.

"Dacă la categoria Standard lucrurile sunt clare în privința Campionatului Național de Off-Road, colegii noștri de club Claudiu Mateas și Octavian Popanton au devenit deja campioni, la categoria Open lupta pentru câștigarea podiumului este încă deschisă, iar la categoria Extrem primele 4 echipaje sunt foarte aproape ca număr de puncte, concursul de la Cluj având potențialul de a răsturna ordinea în clasamentul general", a declarat Laura Cociş, reprezentantul Transsylvania Offroad.

La ediţia de anul trecut a concursului a avut loc un accident grav; o maşină s-a răsturnat, iar pilotul  a fost transportat, pentru primirea de îngrijiri medicale de specialitate, la Unitatea de Primiri Urgenţă (UPU).

Comenteaza