Agenţiile de turism aşteaptă înghesuială la "Litoralul pentru toţi" VIDEO

Agenţiile de turism aşteaptă înghesuială la
Agenţiile de turism se aşteaptă ca în următoarea perioadă să aibă sute de clienţi clujeni care să ajungă la mare prin programul "Litoralul pentru toţi". Preţurile pentru un sejur de şase nopţi în această perioadă variază între 200 de lei şi 985 de lei de persoană. Tarifele unui sejur diferă în funcţie de numărul de stele al hotelului, dar şi de opţiunea All Inclusive.

Una dintre agenţiile clujene de turism a vândut deja 50 de pachete pentru turiştii care au optat pentru programul "Litoralul pentru toţi".

"Litoralul pentru toţi a început în acest an din şase mai până în 15 iunie. Cererile au venit deja de 2 săptămâni pentru acest program. Avem locuri disponibile la 50 de hotelieri care sunt în program în acest an", a precizat Alexandru Cucerzean, agent de turism.

Programul "Litoralul pentru toţi" vine în 2013 cu o noutate: preţurile la hotelurile din partea de sud a litoralului sunt mai mici cu 50 de lei decât cele din Mamaia.

"Tarifele încep de la 200 de lei în zona Mamaia şi continuă până la 900 de lei la un hotel de cinci stele cu all inclusive. Majoritatea cererilor sunt la trei stele, în jurul sumei de 200 de lei de persoană, preţ care cuprinde şase nopţi de cazare cu sau mic dejun depinde de hotel şi de tarif", a adăugat Cucerzean.

Agenţii de turism se aşteaptă ca în următoarea perioadă la Cluj numărul cererilor pentru programul "Litoralul pentru toţi" să ajungă la câteva sute.

 

Comenteaza