Agronomiştii s-au făcut artişti pentru o cauză nobilă

Agronomiştii s-au făcut artişti pentru o cauză nobilă
Clujenii pasionaţi de obiecte confecţionate manual sunt aşteptaţi astăzi şi în prima zi a săptămânii viitoare în campusul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV).

În apropierea porţii instituţiei, studenţii din cadrul Asociaţiei VIA USAMV au amplasat un stand acoperit unde se află la vânzare bijuterii de lemn, mohair, lână sau alte materiale naturale, magneţi de frigider din gips, pietricele pictate sau şosete şi căciuliţe de Moş Crăciun. "În teorie nu durează realizarea obiectelor, dar îmi ia mult până să îmi vină ideea. Cred că este cel mai bun mod de a ne implica în ajutorarea celor mai puţin norocoşi. În restul timpului nu facem nimic, aşa că am hotărât să facem două chestii într-una: să ne vindem produsele şi să ajutăm. Ajutăm Asociaţia Maria Gabriel şi încă o asociaţie de acest fel din Aiud", a declarat Maktai Andreea, studentă la Horticultură, una din fetele de la stand.

În pragul sărbătorilor de anul trecut, asociaţia studenţească de la USAMV a strâns donaţii de la colegi şi prieteni. "Împreună cu voluntarii asociaţiei am realizat acest eveniment, exponatele au un preţ modic, de la 2 lei la 15 de lei", a precizat Adrian Morariu, preşedintele Asociaţiei VIA USAMV.

 

 

Comenteaza