Alcoolul, viteza excesivă şi carosabilul umed, combinaţie nefastă: accident cu două victime

Alcoolul, viteza excesivă şi carosabilul umed, combinaţie nefastă: accident cu două victime
Alcoolul şi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum au făcut duminică două victime.

În jurul orei 22:51, pe strada Izlazului din Cluj-Napoca s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

În fapt, un bărbat de 33 de ani din comuna Iara, aflat sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed. Astfel, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un tânăr de 26 de ani din judeţul Sălaj, pe care l-a proiectat în două autoturisme parcate pe marginea carosabilului.

"Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 26 de ani şi a unei pasagere în acelaşi vehicul, de 25 de ani, din Huedin. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 110.000 de lei", au precizat poliţiştii.

Cercetările continuă în cauză pentru a se stabili împrejurările exacte în care a avut loc impactul.

Poliţia clujeană atrage atenţia asupra importanţei respectării regulilor de circulaţie şi, în special, a celor referitoare la conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de a conduce şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi trafic.

Comenteaza