News alert ALERTĂ ALIMENTARĂ! Un nou produs vândut în magazinele din Cluj a fos retras de la vânzare

ALERTĂ ALIMENTARĂ! Un nou produs vândut în magazinele din Cluj a fos retras de la vânzare

Persoanele care au cumpărat produsul sunt sfătuite să nu-l consume și să îl returneze în magazine, urmând să primească în schimb contravaloarea acestuia.

Este vorba de un sortiment de fistic prăjit, care a fost retras de urgență din magazinele Kaufland din țară, inclusiv din Cluj, după ce a fost descoperit un ingredient toxic în conținutul lor.

„Produsul a fost comercializat în magazinele Kaufland. În cadrul controalelor de rutină s-a identificat un conținut ridicat de Ocratoxina A. Deoarece în cazul consumului pe termen lung al produsului nu poate fi exclus un risc asupra sănătății, clienții sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu consume articolul cu datele de identificare menționate mai sus. Kaufland a reacționat imediat și a retras produsul de la vânzare. Clienții se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a returna acest produs și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal”, a transmis Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

În ce magazine din Cluj a fost comercializat:

- Kaufland Mănăștur - Str. Câmpului, nr. 9-19, Cluj-Napoca;
- Kaufland Gherla - Str. Hăşdăţii, nr. 1A;
- Kaufland Între Lacuri - Str. Aurel Vlaicu, nr.182, Cluj-Napoca;
- Kaufland Gheorgheni - Alexandru Vaida Voevod, nr. 59, Cluj-Napoca;
- Kaufland Mǎraşti - Str. Fabricii, nr. 12, Cluj-Napoca;
- Kaufland Turda - Str. Calea Victoriei, nr. 39;
- Kaufland Dej - Vâlcele nr. 28.

Comenteaza