Update Alertă cu bombă la nunta lui Simion. Au intervenit pirotehniștii de la SRI

Alertă cu bombă la nunta lui Simion. Au intervenit pirotehniștii de la SRI
| Foto: g4media.ro
Alertă cu bombă la nunta lui Simion. Au intervenit pirotehniștii de la SRI
Alertă cu bombă la nunta lui Simion. Au intervenit pirotehniștii de la SRI

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat sâmbătă că a fost primită o sesizare cu privire la faptul că la locul unde se desfăşoară nunta liderului AUR, George Simion, a fost amplasată o bombă.

"Astăzi, 27 august, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfăşurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă.

La faţa locului se deplasează poliţiştii din Vâlcea şi pirotehniştii din cadrul Serviciului Român de Informaţii, pentru efectuarea de verificări", se arată într-un comunicat al Poliţiei, citat de Agerpres. 

Conform informațiilor G4Media.ro, în 27 august, pe adrese de email din IPJ Brăila și IPJ Ialomița, precum și pe adresele unor reprezentanți media, a venit un mesaj, expediat de „simionnunta@proton.me”, în care se precizează că „se va amplasa o bombă la Hotel Forest din loc. Măciuca/VL”, în zona desfășurării nunții lui George Simion.

„Azi explodăm o bombă la nunta lui George Simion la Hotel Forest. Știm bine că Simion se distrează din bani ruseşti azi la Oveselu. Această zi va fi memorabilă pentru toată lumea!”, se arată în mesaj, citat de capital.ro.

Mesajul a fost însoțit de un fișier audio în care se descria intenția de montare a unui dispozitiv explozibil la respectiva locație.

La nunta lui George Simion , din localitatea Măciuca, judeţul Vâlcea, sunt aşteptate să vină în jur de 10.000 de persoane. 

Unii români sunt de părere că alerta ar fi fost doar un exerciţiu de imagine pe care l-ar fi scornit tocmai liderul AUR pentru a câştiga mai multă atenţie sau pentru a se victimiza. 

Update:
În urma verificărilor efectuate la nunta liderului AUR, George Simion, nu a fost identificat niciun dispozitiv exploziv, au transmis poliţiştii din Vâlcea.

Comenteaza