Video Alexandru Cumpănașu, în vizorul poliției. Sunt verificate filmulețele postate de el pe TikTok

Alexandru Cumpănașu, în vizorul poliției.  Sunt verificate filmulețele postate de el pe TikTok
| Foto: Youtube

Fostul candidat la Președinția României poartă discuții cu tentă sexuală pe TikTok, cu minore de 15-16 ani.  Comportamentul lui Cumpănașu a fost sesizat pe mai multe rețele de socializare.

 

Poliția s-a autosesizat  în acest caz și verifică dacă discuțiile cu minorii pe care le-a purtat fostul candidat la alegerile prezidențiale nu intră cumva în sfera Codului Penal, relatează Digi24.

Aproape 500.000 de elevi din România urmăresc un cont de TikTok în care profesorii sunt blamaţi, arătaţi cu degetul şi pozitionaţi ca şi cum ar fi adversari ai elevilor. Se întâmplă pe contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, fost candidat independent la alegerile prezidenţiale. În timp ce părinţii sunt şocaţi de conţinutul extrem de dur la care au acces copiii lor, postările de pe TikTok, de multe ori pe ritmuri de manele, au ajuns subiect de discuţie în cancelarii.

Poliția verifică dacă discuțiile lui Alexandru Cumpănașu se pot încadra la incitare la ură față de profesori, iar pe de altă parte, sunt și alte discuții, cu tentă sexuală, care ar putea friza coruperea de minori.

 

loading...
Comenteaza