Alimente din Italia pentru clujeni nevoiaşi

Alimente din Italia pentru clujeni nevoiaşi
Asociaţia Întreprinză-torilor Italieni din Cluj-Napoca a reuşit să aducă o bucurie în pragul sărbătorilor de iarnă unor clujeni nevoiaşi.
“Am reuşit să strângem produse alimentare de bază din Italia, în valoare de 5.000 de euro, pe care le donăm persoanelor aflate în grija Asociaţiei Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj”, a declarat Giuseppe Anastasio, managerul restaurantului Club Italia Cluj şi vicepreşedinte al asociaţiei. Ceremonia a avut loc vineri seară, la sediul Asociaţiei Caritas de la catedrala Sfântul Iosif din Piaţa Cipariu.

Au avut parte de această donaţie peste 100 de familii clujene, oameni necăjiţi, cu posibilităţi materiale reduse şi fără locuinţă. “Organizăm strângeri de fonduri pentru persoane cu dificultăţi din Cluj de trei ani. Prima dată, am ajutat un spital de copii, apoi un centru de plasament din Grigorescu şi acum sperăm să le aducem o speranţă în suflet şi celor de la Caritas”, a menţionat Camillo Torta, preşedintele Asociaţiei Întreprinzătorilor Italieni, structură care este formată din 20 de membri.

Comenteaza