Alin Tișe, de ziua lui Florin Piersic: „Zecile de scrisori primite de la tine din diferite colțuri ale lumii ne-au apropiat iremediabil”

Alin Tișe, de ziua lui Florin Piersic: „Zecile de scrisori primite de la tine din diferite colțuri ale lumii ne-au apropiat iremediabil”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Pe 27 ianuarie, maestrul Florin Piersic își serbează ziua de naștere. Marele actor clujean împlinește astăzi 87 de ani.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, cunoscut ca un apropiat al lui Florin Piersic, care i-a și botezat un copil, a ținut să-i transmită un mesaj:

Astăzi este o zi unică. Ziua iubitului Florin Piersic!

Îmi amintesc, parcă a fost ieri, ziua în care ne-am cunoscut. Din acel moment am devenit «al treilea copil al lui», cum spune Florin adesea.

De asemenea, îmi amintesc cuvintele tale spuse cu drag, atunci când am început cariera politică.

Îmi amintesc cuvintele tale spuse la momentul numirii în funcția de prefect, apoi în funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj!

Zecile de scrisori primite de la tine din diferite colțuri ale lumii ne-au apropiat iremediabil. Niciodată nu am folosit prietenia nostră public, deși în viață, știi prea bine, am fost acolo lângă tine când și cum a trebuit de fiecare dată.

La mulți ani sănătoși și fericiți! Prieten, Părinte, nașul baiețelului meu Cezar, și multe amintiri care ne leagă și pe care le vom păstra în suflet toată viața. Te prețuiesc și te iubesc!”, a transmis Alin Tișe.
 

Comenteaza