Ambulanță aflată în drum spre Cluj-Napoca, implicată într-un accident

Ambulanță aflată în drum spre Cluj-Napoca, implicată într-un accident
| Foto: ISU Bistrița Năsăud

O autospecială ce transporta o pacientă spre Cluj a fost implicată într-un accident rutier.

O autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud a fost implicată, sâmbătă după-amiază, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Şieu-Măgheruş, în urma căruia echipajul medical şi pacienta pe care o transportau spre o clinică din Cluj-Napoca au fost răniţi, potrivit datelor transmise de managerul SAJ, Annabella Muzsi.

"Azi, 20.01.2024, în jurul orei 14.50, o ambulanţă C2 a SAJ BN, care derula un transfer de urgenţă a unei paciente la Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie Cluj-Napoca, a fost implicată într-un accident rutier în localitatea Şieu-Măgheruş.

Din accident a rezultat rănirea pacientei, a medicului şef de echipaj şi a asistentului,dar toţi trei sunt conştienţi, cooperanţi, aparent fără leziuni care să le pună viaţa în pericol", a informat Annabella Muzsi.

Şoferul ambulanţei şi cel al autoturismului implicat în accident nu prezentau leziuni, la o primă evaluare. Cei trei răniţi au fost transportaţi la spitalul din Bistriţa, pentru investigaţii de specialitate.

La accident s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, două echipaje de prim-ajutor şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Comenteaza