Amendaţi pentru că nu au anunţat că-şi vând produsele la reduceri

Amendaţi pentru că nu au anunţat că-şi vând produsele la reduceri
Un număr de 21 de firme şi-au depus până în prezent notificări la Primăria Cluj-Napoca, în vederea practicării vânzărilor de soldare la 36 puncte de lucru în oraş, anunţă azi municipalitatea.

Comercianţii au obligaţia să notifice la Primărie perioada în care efectuează vânzările de soldare cu cel puţin 15 zile înainte de organizarea acestora. Perioada anuală de reduceri e cuprinsă, potrivit legii, între 15 ianuarie - 15 aprilie şi respectiv 1 august - 31 octombrie şi nu poate depăşi 45 de zile.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie comercială au verificat magazinele care practică vânzări cu preţ redus. Până acum au fost verificaţi 15 agenţi comerciali şi au fost constatate nereguli ca afişarea necorespunzătoare a preţurilor şi nerespectarea prevederilor legale privind sectorizarea mărfurilor cu preţ redus sau nedepunerea notificării la Primăria municipiului Cluj-Napoca, pentru vânzările cu preţ redus care intră în categoria soldărilor. Valoarea amenzilor date de poliţişti se ridică la 10.800 lei.

 

Etichete
Comenteaza