Andreea Marin a lansat la Cluj un card UNICEF

Andreea Marin a lansat la Cluj un card UNICEF
Primul card de afinitate a prestigioasei organizaţii umanitare în România a fost lansat de UniCredit Ţiriac Bank şi permite finanţarea unor maternităţi prin donarea unui procent din fiecare tranzacţie.

“Putem face un gest nobil fără să ne coste nimic. Din orice tranzacţie pe care o facem cu acest card, banca donează 1% către UNICEF, iar banii merg la clinicile cu certificat de Spital Prieten al Copilului. Se fac dotări şi investiţii, iar personalul este instruit să le îndemne pe mame să îşi alăpteze copii în primele 6 luni de viaţă, un beneficiu definitoriu pentru dezvoltarea sănătoasă a nou-născuţilor”, a declarat Andreea Marin. “Uneori, alăptatul la sân, acea primă îmbrăţişare între mamă şi copil le determină pe tinerele care plănuiau să îşi abandoneze copilul după naştere să nu mai facă asta, ci să îl păstreze”, a adăugat vedeta. Evenimentul a avut loc la Clinica de Obstetrică şi Ginecologie din Cluj, instituţie care a fost certificată ca Spital Prieten al Copilului din 2005 şi acum se află în curs de reevaluare. 

 

“Cardul UNICEF Unicredit Ţiriac Bank este o premieră pentru România şi pentru noi. Cu fondurile strânse vom putea consolida reţeaua de Spitale Prietene ale Copilului şi vom putea spera că într-o zi fiecare copil din România se va naşte într-un asemenea loc, din care au toate şansele să crească mai sănătoşi, mai inteligenţi şi echilibraţi emoţional”, a declarat Edmond McLoughney, reprezentant UNICEF România.

Comenteaza