Animalele au făcut show la Expo Transilvania

Animalele au făcut show la Expo Transilvania
Un spectacol de zile mari a avut loc la sfârşitul săptămânii în pavilionul expoziţional clujean, în cadrul Zoo Pet Fair şi Instant Zoo Market.

Între cele mai savurate momente s-a numărat o demonstraţie de dresaj canin, prezentarea de case de câini, de păsări de pradă, precum şi concursul de dresaj canin. "A fost o ediţie foarte reuşită, mai bună decât cea de anul trecut", a declarat Mihai Cornea, unul dintre organi-zatorii evenimentului. "A fost bine că au venit foarte mulţi copii şi, de asemenea, au fost mulţi vizitatori la evenimen-tele conexe. Mulţi s-au arătat interesaţi de iazul cu peşti", a precizat Cornea.

Zoo Pet Fair este considerat cel mai mare eveniment de specialitate din România. Pe lângă spectacolele care au inclus şi demonstraţii de echitaţie şi de păsări de pradă, manifestarea le-a oferit clujenilor posibilitatea de a cumpăra diverse produse, accesorii şi servicii în domeniu.

Oferta a conţinut, astfel, diferite sortimente de hrană pentru animale, noutăţi în creşterea şi îngrijirea câinilor, pisicilor, peştilor de acvariu, peştilor, broaştelor ţestoase, şerpilor şi altor reptile, a porumbeilor de agrement şi porumbeilor voiajori, a păsărilor de apartament, a păsărilor de curte, păsărilor de apă sau exotice, a hamsterilor, Porcuşorilor de Guineea, cobailor, dar şi a cailor şi poneilor. Totodată, ieri s-a desfăşurat Instant Zoo Market, piaţa pentru vânzare şi cumpărare de animale, păsări de companie, frumuseţe şi agrement, porumbei, câini, pisici şi peşti de acvariu.

 

Comenteaza