Apariție misterioasă. Polițiștii clujeni caută o femeie văzută noaptea trecută pe marginea drumului, în Florești

Apariție misterioasă. Polițiștii clujeni caută o femeie văzută noaptea trecută pe marginea drumului, în Florești
| Foto: ipj cluj

Potrivit primelor informații, femeia a fost văzută pe marginea drumului, în zona centurii din Florești, în jurul orei 02:40, noaptea de vineri spre sâmbătă. Este de negăsit până la această oră.

La data de 10 august, în jurul orei 02.40, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona centurii din localitatea Florești, se află o persoană adultă, de sex feminin, singură, iar din cauza zonei și orei nepotrivite la care a fost văzută, apelantul a decis să-i ofere ajutor, însă femeia ar fi refuzat.

Totuși, apelantul a sesizat polițiștii despre prezența ei în zona respectivă. S-au făcut căutări în cursul nopții, însă aceasta nu a fost găsită”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județeană Cluj.

Până la această oră, nimeni nu a raportat dispariția unei persoane care să corespundă descrierii oferite. Poliția continuă să o caute pe femeie și face apel la public pentru ajutor.

„Căutările au fost reluate în cursul zilei de azi, 10 august a.c., împreună cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a Grupării de Jandarmi Mobilă, precum și voluntari din cadrul unei asociații. Menționăm că, până în prezent, nu a fost înregistrată vreo sesizare referitoare la dispariția unei persoane care să corespundă semnalmentelor furnizate de apelant”, a mai transmis IPJ Cluj. 

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Comenteaza