Apostu la ÎCCJ: Niciodată n-am intervenit pe lângă directorul RATUC

Apostu la ÎCCJ: Niciodată n-am intervenit pe lângă directorul RATUC
Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat astăzi în faţa instanţei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie că, până să fie anchetat, nu ştia că Aspazia Droniuc avea contracte cu regia locală de transport, şi că singurele relaţii pe care le are cu directorul RATUC Liviu Neag sunt cele oficiale.

"Aş dori să se reţină în mod expres că nu am avut cunoştinţă, până la data anchetei, că numita Aspazia Droniuc ar avea contracte cu RATUC. Este o regie autonomă, condusă de un director, care este în funcţie de la înfiinţare, înainte de anul 2000, face parte din alt partid şi este numit de Consiliul Local, nefiind în subordinea primarului. Eu cu Liviu Neag (directorul RATUC-n.red.) nu am avut relaţii apropiate, ci doar oficiale. Niciodată nu am intervenit pe lângă acesta pentru ceva. Menţin toate declaraţiile date până acum", a  spus Apostu în faţa instanţei.

ÎCCJ judecă astăzi recursul primarului la măsura prelungirii arestului preventiv, decisă de Curtea de Apel Cluj la începutul acestei săptămâni. Vezi aici, în format live text, desfăşurarea evenimentelor de astăzi

Comenteaza