Şapte bătăuşi au băgat un clujean în spital, cinci sunt încă în libertate

Şapte bătăuşi au băgat un clujean în spital, cinci sunt încă în libertate
Doi dintre cei şapte agresori care au luat la bătaie un tânăr în faţa casino-ului din complexul comercial Polus şi l-au băgat în spital în urmă cu două zile au fost reţinuţi de poliţişti.

Este vorba de Cosmin Pop şi Viorel Adrian Bogdan, care însă au refuzat să le spună poliţiştilor identitatea celorlaţi cinci agresori şi au declarat că nu le-a plăcut de faţa lui Emanuel Mico. „Au susţinut că a fost o neînţelegere în trafic şi că nu le-a plăcut de faţa lui şi că l-au urmărit după care l-au bătut cu bestialitate. Nu credem în această variantă", a declarat comisarul şef Cristian Pintea, adjunctul şefului IPJ Cluj, citat de evz.ro.


Din verificările ultrarapide ale poliţiştilor a rezultat că cei şapte bătăuşi foarte periculoşi au acţionat la comanda patronului de la cazinoul din Polus Center, care, spun poliţiştii, a vrut să îi dea o lecţie victimei, Emanuel Mico, pentru nişte întâmplări comune din trecut.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Alma Brehariu, spune că poliţiştii cercetează doar cinci persoane, şi nu şapte. Doi dintre agresori au fost reţinuţi 24 de ore şi vor fi propuşi astăzi instanţei pentru arestare preventivă. Pentru restul de trei agresori, "poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea depistării lor", spune Brehariu.

Comenteaza