Artistul huiduit la concertul Coldplay, în topul preferinţelor clujenilor pentru evenimentul din această lună de la Turda Arena

Artistul huiduit la concertul Coldplay, în topul preferinţelor clujenilor pentru evenimentul din această lună de la Turda Arena
| Foto: Facebook - Cristian Matei

Municipalitatea din Turda a făcut un sondaj prin care a dorit să afle preferinţele publicului cu privire la artiştii doriţi să urce pe scenă la Viva Turda 2024, eveniment care va avea loc în weekendul 18-20 octombrie. 

"Viva Turda! Tu decizi ce artiști fac show la Turda Arena! Între 18-20 octombrie 2024 te invităm să fii din nou alături de noi! Și de această dată, TU alegi ce artiști urcă pe scenă. Vrem să facem din acest eveniment unul memorabil, așa că te provocăm să votezi artistul care crezi că va face nebunie. Completează sondajul și asigură-te că artistul tău preferat va urca pe scenă! Are you ready for Viva Turda 2024?", a transmis în 25 septembrie primarul din Turda, Cristian Matei.

Sondajul s-a încheiat, iar așteptările au fost depășite de numărul uriaș de voturi, informează joi primarul pe pe pagina de socializare. "Vă mulțumim pentru toată susținerea!". Rezultatele sondajului arată că artistul huiduit la concertul Coldplay din vara aceasta se află în topul preferinţelor clujenilor pentru evenimentul din această lună de la Turda Arena.

Rezultatele sondajului:
1. Babasha
2. Rava
3. Puya
4. Carlas Dreams
5. Connect-R
6. Georgiana Lobonț
7. Alina Eremia
8. Johny Romano
9. Iuliana Beregoi
10. Cargo

"În acest moment, echipa noastră verifică disponibilitatea artiștilor care vor urca pe scena Turda Arena. Evenimentul promite să fie unul de neuitat! Rămâneți pe fază pentru surprizele care urmează", mai transmite Cristian Matei

Un moment neașteptat a avut loc în luna iunie, la concertul celebrei trupe Coldplay, de pe Arena Națională când solistul Chris Martin a invitat pe scenă un tânăr român care a cântat o piesă lentă, o prelucrare a unei manele.

Vlad Babașa, un interpret de manele foarte ascultat în România, a fost huiduit în momentul când a urcat pe scena Coldplay şi a început să cânte. Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a continuat să cânte alături de Babașa și să-l încurajeze.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiti cu inima deschisă”, a spus solistul Chris Martin. Piesa „Păi Naa” lansată de Babasha cu doar 11 zile înainte de concertul Coldplay avea peste 6,7 milioane de vizualizări pe YouTube, platformă populară printre interpreții de manele. 

Comenteaza