Asistaţii social dintr-o comună clujeană, poftiţi la muncă. Altfel, rămân fără bani

Asistaţii social dintr-o comună clujeană, poftiţi la muncă. Altfel, rămân fără bani

Primăria unei comune din judeţul Cluj cheamă asistaţii social care sunt apţi de muncă să presteze orele pe care le au de efectuat în folosul comunităţii. În caz contrar, li se suspendă dreptul la ajutorul social. 

Primăria comunei Căşeiu din judeţul Cluj pofteşte asistaţii sociali care sunt apţi de muncă să presteze orele pe care le au de efectuat în folosul comunităţii. 

"Începând cu luna ianuarie a anului 2023, persoanele beneficiare de ajutor social, apte de muncă, domiciliate în satul Căşeiu se vor prezenta în fiecare zi de luni a săptămânii, în funcţie de câte ore au de efectuat, la ora 9:00, în faţa primăriei pentru EFECTUAREA ORELOR DE MUNCĂ PE CARE TREBUIE SĂ LE PRESTEZE ÎN FOLOSUL COMUNITĂŢII.

Nerespectarea prezentei se va nota cu refuzul efectuării orelor de muncă, FAPT CARE VA CONDUCE LA SUSPENDAREA DREPTULUI LA AJUTOR SOCIAL.

Beneficiarii din celelalte sate se vor prezenta la prestarea orelor de muncp la solicitarea consilierilor locali", a anunţat primăria comunei Căşeiu, Compartimentul Autoritate Tutelară şi Asistenţă Socială. 

Asistaţii social dintr-o comună clujeană, poftiţi la muncă. În caz contrar, li se suspendă dreptul la ajutorul social

Oamenii din localitate se întreabă de ce era nevoie de această invitaţie "specială", din moment ce aceste persoane oricum ştiau că trebuie să presteze anumite ore de muncă în folosul comunităţii şi urează succes celor de la primărie cu demersul de a-i "aduna din bar" pe unii dintre cei care primesc pe degeaba banii de la stat. 

"Sper să văd și eu satul curat, în special zona centrală, lasă de dorit!!! Felicitări și spor la treabă!!!", a mai comentat postarea primăriei un membru al comunităţii. 

Comenteaza