ATENȚIE! Escrocherie cu u bilete ieftine de autobuz la Cluj-Napoca

ATENȚIE! Escrocherie cu u bilete ieftine de autobuz la Cluj-Napoca

Așa-zisa ofertă este promovată intens pe rețelele sociale. Odată ce utilizatorul dă click, ajunge pe o pagină de internet clonată dupa cea a Companiei de Transport Public, unde i se solicită să completeze un formular cu datele personale.

 

Așa-zisa ofertă este promovată intens pe rețelele sociale. Este vorba despre un card abonament pentru 6 luni, la doar 12 lei. Odată ce utilizatorul dă click, ajunge pe o pagină de internet clonată dupa cea a Companiei de Transport Public din Iași, unde i se solicită să completeze un formular cu datele personale. Intenția lor era să ia datele de pe card, după aia să folosească cardul persoanei respective.

Astfel de înșelătorii cu abonamente ieftine pentru mijloacele de transport în comun au fost semnalate și în alte orașe precum Iași, Brașov și Constanța.

CTP Cluj-Napoca s-a autosesizat și a transmis pe contul oficial:

''Stimați călători,

Dorim să vă informăm că recent a apărut pe Facebook o campanie înșelătoare cu privire la un așa-zis ,,card de transport cu o valabilitate de 6 luni și fără restricții la toate tipurile de transport la 12 lei”. Vă rugăm să rețineți că această informație NU este reală și NU provine de pe pagina oficială a companiei noastre.

Pentru a evita orice neplăceri, vă sfătuim să verificați întotdeauna informațiile legate de abonamente/carduri valabile doar pe canalele oficiale ale companiei, respectiv site-ul www.ctpcj.ro, pagina noastră de social media, de la punctele de vânzare autorizate și prin intermediul comunicatelor de presă transmise mass-mediei locale, singurele surse de informații corecte și actualizate.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată serviciilor noastre''

Comenteaza