Atenție, șoferi! Se fac teste pe drumurile județene / Urmează Raliul Clujului

Atenție, șoferi! Se fac teste pe drumurile județene / Urmează Raliul Clujului
| Foto: raliulclujului.ro

Reprezentanții CJ Cluj anunță noi teste pe drumurile județene în contextul desfășurării Raliului Clujului în perioada 21-23 iunie 2024.

La solicitarea Napoca Rally Academy Cluj, forul administrativ județean a aprobat închiderea temporară a circulației publice pe o porțiune de 4 km a drumului județean DJ 108C.

Astfel, în perioada 19-20 iunie, între orele 10.00-18.00, pe sectorul drumului județean DJ 108C cuprins între km 72+300 și 76+300, se vor desfășura o serie de teste necesare participării la etapa clujeană a Campionatului Național de Raliuri.

Circulația pe drumul județean DJ 108C, aflat în administrarea forului administrativ județean, va fi astfel restricționată pe un sector cuprins între Doda Pilii și Răchițele. Concret, la fiecare 50 de minute de închidere, va exista o pauză de câte 10 minute. Pentru ca participații la trafic să aibă cât mai puțin de suferit de pe urma acestor restricții temporare, este pusă la dispoziție ruta ocolitoarea Smida-Giurcuța de Sus - DN1R - Beliș - Bălcești - Dealul Botii - Răchițele.

Amintim faptul că, recent, Consiliul Județean a răspuns afirmativ și solicitării celuilalt club de raliuri din județ – Savu Racing, care a organizat în cursul săptămânii precedente o serie de sesiuni de antrenamente pe un sector al drumului județean DJ 103V.

Comenteaza