Update Foto Ați văzut-o? Tânără de 16 ani, din Cluj, dată DISPĂRUTĂ. UPDATE: Adolescenta a fost găsită

Ați văzut-o? Tânără de 16 ani, din Cluj, dată DISPĂRUTĂ. UPDATE: Adolescenta a fost găsită
Ați văzut-o? Tânără de 16 ani, din Cluj, dată DISPĂRUTĂ
Ați văzut-o? Tânără de 16 ani, din Cluj, dată DISPĂRUTĂ

Polțiștii apelează la ajutorul clujenilor pentru găirea unei tinere, dată dispărută.

UPDATE 13:43 Minora a fost gasita de putin timp. Se fac cercetari pentru stabilirea tuturor circumstantelor care au condus la lipsa acesteia de la domiciliu in perioada aceasta.

UPDATE 12:25 IPJ Cluj transmite că fata mergea cu autobuzul pe ruta Cluj-Napoca - Căianu Vama

"O minoră în vârstă de 16 ani, din comuna Cojocna, județul Cluj, a plecat ieri dimineaţă la şcoală, în Cluj-Napoca, şi nu a mai revenit la domiciliu. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 4 octombrie a.c. minora GAŞPAR SONIA în vârstă de 16 ani, din Cojocna, a plecat la şcoală în Cluj-Napoca şi nu a mai revenit la domiciliu. În prezent are telefonul închis, ultima discuţie avută cu părinţii fiind ieri, după-masă, când minora s-ar fi aflat pe drumul spre casă", transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Semnalmentele persoanei dispărute:

SEMNALMENTE - înălţime aproximativ 150 cm, circa 50 de kg, ochi verzi, păr şaten, cicatrice pe antebraţul mâinii stângi.

La data plecării purta o geacă de blugi de culoare albastru, bluză roz, pantaloni de blugi albaştri, pantofi sport de culoare albastru deschis.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comenteaza