Au 20 și 21 de ani și au debutat pe piața muncii ”calificate” din Cluj cu dosare penale pentru furt din mașini

Au 20 și 21 de ani și au debutat pe piața muncii ”calificate” din Cluj cu dosare penale pentru furt din mașini
| Foto: imagine cu caracter generic - sursa https://www.oradesibiu.ro/

Doi tineri de 20 și 21 de ani din Cluj-Napoca și-au început ”cariera” de infractori cu dosare penale pentru furt calificat. Au fost plasați sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

”La data de 13 martie a.c. polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 de Poliție, au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările derulate a rezultat faptul că, în noaptea de 10-11 martie a.c., cei doi ar fi distrus elemente din caroseria unui autovehicul, respectiv un eleron și o oglindă.

Ulterior, cele două persoane ar fi pătruns în autoturism prin spargerea geamurilor, de unde ar fi sustras un portmoneu care conținea documentele persoanei vătămate, o trusă de scule, un aparat CD-player și alte două aparaturi destinate sistemului audio, cauzând un prejudiciu total în valoare de 4.000 de lei.

În baza activităților investigative, polițiștii i-au identificat și depistat pe bănuiți, fiind vorba despre doi tineri de 20 și 21 de ani, din Cluj-Napoca. Facem precizarea că prejudiciul a fost recuperat de polițiști în totalitate.

În temeiul probatoriului administrat, la data de 13 martie a.c. s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a acestora, iar în cursul zilei de azi, 14 martie a.c., cei doi tineri au fost plasați sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis IPJ Cluj într-un comunicat de presă.

Comenteaza