Video Au crezut că au pus la cale jaful perfect, dar... Furt înscenat la o sală de jocuri din Cluj. Tâlharul mascat era pe o mână cu angajatul

Au crezut că au pus la cale jaful perfect, dar... Furt înscenat la o sală de jocuri din Cluj. Tâlharul mascat era pe o mână cu angajatul

În complicitate cu un angajat al unei săli de jocuri din Cluj, un tânăr a reuşit să fure 12.000 de lei din seif. Nu s-a bucurat prea mult de bani, pentru că în aceeași zi a fost săltat de poliţişti.

Miercuri noaptea, un bărbat cu fața acoperită a intrat într-o sală de jocuri din cartierul Gheorgheni și a luat 12.000 de lei din seif, amenințându-l pe angajat cu un corp ascuțit, spun polițiștii care au anchetat cazul. Oamenii legii au descoperit că tânărul mascat şi angajatul care i-a dat banii erau de fapt complici, iar tâlhăria a fost o înscenare prin cei doi au căutat să pună mâna pe banii încasaţi de sala de jocuri.

Poliţiştii l-au indetificat în scurt timp pe tânăr, un bărbat de 24 de ani din Dej, care a recunoscut fapta și a înapoiat banii furaţi. 

Dejeanul a fost arestat pentru furt calificat, iar angajatul localului, un tânăr de 21 de ani din judeţul Sălaj, este cercetat de către polițiști în stare de libertate.

Comenteaza