Au furat ţigări de 5.500 de lei din Cluj, însă i-au prins poliţiştii din Mureş

Au furat ţigări de 5.500 de lei din Cluj, însă i-au prins poliţiştii din Mureş
Poliţiştii din Mureş au depistat 5 bărbaţi care aveau asupra lor bunuri în valoare de peste 5.500 de lei, sustrase dintr-o societate comercială, din județul Cluj. Cei în cauză au fost reținuți.

"La data de 29 octombrie 2016, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au prins în flagrant delict 5 persoane bănuite de săvârșirea a 5 furturi din societăți comerciale din județele Mureș și Cluj, fapte comise în cursul lunii octombrie", se arată într-un comunicat remis de IGPR.

Cei în cauză, cu vârste între 24 și 30 de ani, din municipiul Tîrgu Mureș, au fost surprinși în flagrant delict în localitatea Iernut, județul Mureș, având asupra lor bunuri provenite dintr-un furt comis pe raza localității Luna, județul Cluj. În autoturismul acestora, în urma controlului, au fost descoperite aproximativ 350 de pachete de țigări, în valoare de aproximativ 5.500 de lei, a căror proveniență nu au putut să o justifice cu documente legale.

Din cercetări a reieșit că, la comiterea a două dintre fapte, ar fi participat și un bărbat, de 33 de ani, din Tîrgu Mureș, care, din data de 24 octombrie, a fost încarcerat în penitenciar, pe numele lui existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru furt.

La data de 30 octombrie, față de cele 5 persoane s-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.

 

Etichete
Comenteaza