Foto Au revenit "vandalii" la Cluj-Napoca

Au revenit "vandalii" la Cluj-Napoca
Facebook Info Trafic jud. Cluj
Au revenit "vandalii" la Cluj-Napoca
Au revenit "vandalii" la Cluj-Napoca

Mai multe maşini au fost vandalizate în weekend pe strada Mecanicilor din municipiul Cluj-Napoca.

Într-o postare de pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj se atrage atenţia asupra actelor de vandalism care revin în oraş. Mai multe maşini au fost vandalizate în weekend. Oglinzile celor care au parcat pe trotuar au fost rupte.

Clujenii spun că mulţi parchează pe trotuar deşi au curţile goale, iar trotuarele sunt mai mereu blocate. "Nu îi normal ce a făcut dar, aveți la case curțile goale și blocați trotuarele. Toată Gruia-i la fel. Unii au garaje și mașină o tin în drum", a comentat un clujean postarea cu maşinile distruse. 

"Destul de îngust acolo dacă vina autobuzul riști să-ți freci mașina de cele parcate", a mai scris cineva în dreptul postării. "Cam pe toate străzile din Gruia este la fel și ei se plâng de nesimțirea altora", a mai adăugat un şofer.

Alţi clujeni spun că şi pe alte străzi au fost maşini vandalizate. Spre exempli, pe Câmpeni. "La fel s-a intamplat si pe strada Campeni" / "Se pare că și pe str. Câmpeni e identică situația... 4 mașini cu oglinzi rupte"

Nu este prima dată când maşinile care ocupă trotuarele sunt vandalizate în Cluj-Napoca. Şi pe strada Frunzişului a fost în această vară semnalat de clujeni un caz. 

CITEŞTE ŞI; A distrus oglinzile la 7 mașini parcate pe o stradă din Mănăștur
CITEŞTE ŞI; Mașini vandalizate pe o stradă din Cluj-Napoca. Șoferii s-au trezit cu geamurile sparte

Comenteaza