Au ridicat mingea la fileu. Prin sport, pentru copii

Au ridicat mingea la fileu. Prin sport, pentru copii
Peste 200 de clujeni vor participa în acest weekend la prima ediţie a evenimentului caritabil Volei 2 Give.

Organizat sub forma unei competiţii de volei, proiectul are ca scop strângerea de fonduri pentru masa zilnică a tinerilor din centrele comunitare ale Fundației române pentru copii, comunitate și familie (FRCCF).

„Prin acest eveniment dorim să oferim multe zâmbete copiiilor de la FRCCF, îmbinând pasiunea pentru volei cu dorința de ajuta. Sportul a reprezentat întotdeauna un mijloc plăcut de a relaționa cu ceilalți, iar alături de colegul meu, Mihai Sepsi, ne-am gândit să le oferim oamenilor ocazia de a-i ajuta pe copii. S-au înscris 32 de echipe, care vor comunica interactiv prin intermediul meciurilor de volei pe care le vor disputa. Câștigătorul va avea ocazia să joace un meci demonstrativ cu echipa de volei femin U Cluj. Faptul că oamenii au fost interesați de acțiunea organizată de noi, ne-a bucurat și ne-a umplut de optimism" a declarat Florentina Oprea, co-organizator al evenimentului.

Meciurile de volei se vor desfășura pe parcusrul zilei de sâmbătă şi duminică în mai multe locații din oraş. Astfel, în prima zi vor avea loc competiții la Palatul Copiilor, la Liceul Constantin Brâncuşi, la Şcoala „Radu Stanca" şi la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, iar în cea de-a doua zi meciurile se vor ţine, la sala „Gheorghe Roman" din incinta Parcului Sportiv Universitar „Iuliu Haţieganu". Totodată, participanţii vor avea ocazia să vizioneze un meci demonstrativ de frisbee, prezentat de echipa Incredible Ultimates.

Proiectul Volei 2 Give presupune interacțiunea sportivă între oameni, pe parcursul a două zile, cu scopul strângerii de fonduri pentru a-i ajuta pe copii.

Comenteaza