Au ucis în bătaie o fostă profesoară din Turda, nu sunt prinşi nici după două săptămâni VIDEO

Au ucis în bătaie o fostă profesoară din Turda, nu sunt prinşi nici după două săptămâni VIDEO
Poliţiisti din Cluj îi caută de două săptămânii pe autorii unei tâlhării soldate cu moartea unei foste profesoare din Turda. Până acum, anchetatorii nu au niciun suspect. În noaptea de 26 spre 27 februarie, mai multe persoane au intrat în locuinţa profesoarei, au sustras bunuri şi au bătut-o cu bestialitate. Câteva zile mai târziu, victima, în vârstă de 93 de ani, a decedat la spital.

Fosta profesoară Maria Cerghizan, în vârstă de 93 de ani, a decedat în urma bătăii primite în propria casă în noaptea de 26 spre 27 februarie. Aceasta locuia împreună cu sora ei de 94 de ani, care a fost la rândul ei agresată. Autorii au plecat din locuinţă cu bunuri în valoare de 700 de lei. Poliţiştii nu au până acum niciun suspect. Vezi ce spune despre acest subiect purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba, în materialul video

Profesoara a fost internată la secţia de terapie intensivă din cadrul Clinicii de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, în stare foarte gravă. "Avea traumatism cranio-cerebral sever", spune directorul de îngrijiri al spitalului, Monica Costin, "a fost spitalizată în secţia Terapie Intensivă, intubată şi ventilată mecanic cu prognostic rezervat".

Femeia a fost transferată ulterior la Spitalul din Turda, dar a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite.

Reporter: Alin Golban
Operator: Cristi Rus

 

Comenteaza