August, ultimul termen pentru parkingul de pe Mehedinţi

August, ultimul termen pentru parkingul de pe Mehedinţi
Şoferii de pe strada Mehedinţi îşi vor putea lăsa maşinile în parkingul unde lucrările durează de un an, cel mai târziu în august, spun reprezentanţii primăriei.

Termenul pentru finalizarea construcţiei, în momentul semnării contractului, în urmă cu un an, a fost stabilit pentru 1 iunie, termen depăşit deja de o lună, dar constructorul, societatea Napoca Construcţii, arată că parkingul va fi predat beneficiarului, Primăria Cluj-Napoca, cel târziu săptămâna viitoare. "În august oamenii îşi vor putea parca maşinile acolo", au spus oficialii primăriei. În acest moment construcţia e finalizată în proporţie de 98%. Lucrările la parkingul de pe strada Mehedinţi au început în 1 iulie anul trecut, cu două luni de întârziere faţă de data programată, din cauza unor lucrări neprevăzute de deviere a reţelelor de utilităţi.

Termenul anunţat atunci era de trei luni de la data începerii construcţiei. Parkingul este o adaptare după proiectul clădirii care trebuia ridicată pe strada Aurel Vlaicu şi care a fost refuzată de clujenii din zonă. Clădirea va avea un demisol, parter şi o terasă şi o capacitate de 120 de locuri. Parkingul este construit de către Napoca Construcţii, câştigătoarea licitaţiei organizate în 2009 pentru realizarea parkingului de pe strada Aurel Vlaicu, şi are o valoare de 2,46 milioane de lei.

 

Comenteaza