Autoturism condus de un clujean, lovit din plin de un șofer mort de beat în Bistrița

Autoturism condus de un clujean, lovit din plin de un șofer mort de beat în Bistrița
| Foto: Kalinovskiy - Depositphotos.com

Un accident rutier cu două autoturisme s-a produs, în cursul zilei de joi, pe o stradă din municipiul Bistrița. Unul dintre șoferii implicați avea alcoolemie mare. 

Polițiștii din Bistrița au fost solicitați, în data de 20 iulie 2023, să intervină la un eveniment în trafic, produs pe strada Ioan Slavici din municipiul Bistrița 

“La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Zalău, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus, de către un bărbat de 34 de ani, din Cluj-Napoca", a transmis IPJ Bistrița.  
Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv în cazul șoferului din Zalău, valoarea indicată fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din fericire, șoferii nu au suferit răni grave. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 
 

Comenteaza