Foto "Aveți grijă la acest individ, este un obsedat sexual! Circulă pe linia 47" / Clujenii spun că ar fi "recidivist"

"Aveți grijă la acest individ, este un obsedat sexual! Circulă pe linia 47" / Clujenii spun că ar fi "recidivist"
Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca
"Aveți grijă la acest individ, este un obsedat sexual! Circulă pe linia 47"
"Aveți grijă la acest individ, este un obsedat sexual! Circulă pe linia 47"
"Aveți grijă la acest individ, este un obsedat sexual! Circulă pe linia 47"

Un alt comportament antisocial a ajuns în atenţia opiniei publice. Un individ a fost filmat în timp ce se masturba într-un mijloc de transport public din Cluj-Napoca.

"Aveți grijă la acest individ, este un obsedat sexual! Circulă pe linia 47", a scris pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca cel care a surprins şi a filmat un individ care se masturba într-un mijloc de transport în comun din municipiul Cluj-Napoca.

Dacă Poliţia Cluj se va autosesiza, poate să îi observe cu lejeritate comportamentul deviant nu doar pe filmarea postată pe grupul de Facebook, ci şi pe camerele de luat vederi care ar trebui să fie instalate în mijlocul de transport din Cluj-Napoca şi îl poate identifica pe bărbat.

Pe imagini se observă inclusiv cum acesta priveşte lasciv o tânără aşezată pe scaunul din dreapta lui, în timp ce continuă acţiunea care este dealtfel taxată de Codul Penal chiar şi cu închisoarea, nu doar cu amendă. 

Se pare că bărbatul ar fi "recidivist". În comentariile postării, mai în glumă, mai în serios, unii chiar îi caută scuze individului, dar alţi clujeni scriu că "acest individ a mai fost postat", respectiv surprins în acţiune şi altădată şi se miră de ce Poliţia nu dă nicidecum peste astfel de specimene.

Amintim că miercuri, un șofer din Cluj-Napoca a fost surprins de ZIUA de CLUJ în timp ce practica pe străzile din oraș, la adăpostul mașinii cu numărul CJ-33-ELD, ceea ce Codul Penal spune că este exhibiționism și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă penală.

CITEŞTE ŞI: CJ-33-ELD, dacă tot îți expui organele sexuale în public, de ce ai luat-o la sănătoasa când ai văzut că ești fotografiat

Comenteaza