Foto Bagaj suspect, abandonat pe stradă. Ce au găsit pirotehniștii

Bagaj suspect, abandonat pe stradă. Ce au găsit pirotehniștii
| Foto: IPJ Brașov

Pirotehniștii au intervenit, vineri, în cazul unui bagaj suspect, după ce s-a primit o sesizare.

Pirotehnişti de la Serviciul Acţiuni Speciale au fost mobilizaţi, vineri dimineaţă, alături de colegi de la Poliţia Municipiului Braşov, pentru a efectua o intervenţie specifică în caz de bagaj suspect, după ce s-a primit o sesizare că un un troler a fost lăsat pe o stradă din oraş.

Trolerul a fost lăsat chiar în zona în care se află sediul IPJ Braşov şi care a fost restricţionată circulaţiei pe perioada intervenţiei.

„La data de 23 august, în jurul orei 10.15, poliţiştii din cadrul I.P.J. Braşov au fost sesizaţi cu privire la existenţa unui troler, ce s-ar afla pe trotuarul din faţa unei unităţi, situată pe str. Nicolae Titulescu din municipiul Braşov. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov, care au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă. În scurt timp, specialişti pirotehnişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov au acţionat în vederea efectuării intervenţiei specifice pentru acest tip de sesizare, iar după verificările efectuate asupra bagajului nu au fost descoperite obiecte periculoase şi restricţiile create iniţial au fost ridicate", a transmis IPJ Braşov, citat de Agerpres.

Comenteaza