Balul sexual. Eleve de 15 ani fotografiate în timp ce mimau sexul oral în timpul Balului Bobocilor

Balul sexual. Eleve de 15 ani fotografiate în timp ce mimau sexul oral în timpul Balului Bobocilor
Imagini scandaloase, cu mai multe eleve care mimau sexul oral au invadat rețeaua de socializare Facebook.

Este vorba despre fotografii făcute la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Comunicaţii Augustin Maior din Cluj-Napoca, desfășurat la un club din oraș. Fotografiile au fost surprinse în timp ce mai multe eleve îngenunchiate încercau să mănânce câte o banană aflată în poala colegilor lor aflați pe scaune.

Imaginile au fost publicate pe rețeaua de socializare chiar de către una dintre participantele la petrecere. În scurt timp, postarea a devenit virală. fiind distribuită de peste 700 de persoane. De asemenea, fotografiile au provocat o reacție diferită în rândul internauților.

Astfel, dacă majoritatea comentariilor criticau atitudinea elevilor și felul în care aceștia au găsit de cuviință să se distreze, au existat și opinii conform cărora gestul elevelor de clasa a IX-a nu este unul deplasat.

Din comentariile de pe Facebook reiese că fotografiile care au creat o adevărată furtună în spațiul virtual au fost postate de o elevă care nu studiază la Colegiul Tehnic de Comunicaţii Augustin Maior, dar și că petrecerea s-a desfășurat în absența profesorilor.

 

 

 

Comenteaza