Bărbat agresiv, reținut cu dificultate de polițiștii clujeni. A fost internat la o unitate medicală de specialitate

Bărbat agresiv, reținut cu dificultate de polițiștii clujeni. A fost internat la o unitate medicală de specialitate
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

Un bărbat cu comportament agresiv a fost reținut în Cluj-Napoca și trimis la o unitate medicală.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați, la data de 8 mai, în jurul orei 13.20, despre faptul că, pe Calea Mănăștur din municipiu, un bărbat se manifestă agresiv față de pietoni.

"La loculul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv. În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale", a transmis IPJ Cluj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar persoana în cauză a fost internată la o unitate medicală de specialitate.

Un martor a surprins cu telefonul mobil întreaga scenă în care un polițist se luptă să-l rețină pe agresor, iar colega lui încearcă să folosească spray lacrimogen pentru a-l mobiliza pe bărbat. Filmarea a fost postată ulterior pe o rețea de socializare și a stârnit o dezbatere aprinsă în mediul online cu privire la modul de acțiune al polițiștilor implicați.

CITEȘTE ȘI: Scene incredibile în Cluj-Napoca: Un polițist se luptă să rețină un agresor, în timp ce colega lui folosește spray lacrimogen la întâmplare

Comenteaza