Bărbat băgat în spital de un şofer băut: nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere

Bărbat băgat în spital de un şofer băut: nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere
Un bărbat a ajuns vineri după-masa în stare gravă la spital după ce a fost spulberat de un şofer băut, care nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere.

Nefericitul accident a avut loc la ora 16:40 pe DN1 E60, în localitatea Păniceni de pe raza comunei Căpuşu Mare, şoferul vinovat fiind un bărbat de 66 de ani din comuna respectivă.

Acesta, în timp ce se deplasa pe raza localităţii de domiciliu, dinspre Oradea înspre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de întoarcere fără a se asigura corespunzător, neacordând astfel prioritate de trecere şi intrând în coliziune cu un motociclu care circula din sens opus.

"În urma impactului, conducătorul motociclului, un bărbat de 34 de ani din Bistriţa-Năsăud, a fost rănit grav. Poliţiştii au stabilit că şoferul autoturismului se afla sub influenţa alcoolului. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 6.000 de lei", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj. 

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale.

 

Comenteaza