Update Bărbat beat mangă la volan, reținut după ce a rupt un gard în Cluj. Nu avea nici permis

Bărbat beat mangă la volan, reținut după ce a rupt un gard în Cluj. Nu avea nici permis

Un bărbat a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a provocat un accident soldat cu pagube materiale, în timp ce conducea băut și cu permisul suspendat.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut, duminică, pentru 24 de ore un bărbat în vârsta de 51 de ani, implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, aflat sub influența băuturilor alcoolice și având dreptul de a conduce suspendat.

Potrivit polițiștilor, în jurul orelor 16.30, bărbatul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând gardul unui imobil, evenimentul rutier soldându-se cu pagube materiale. În cadrul verificărilor efectuate polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar în urma testării cu aparatul etilotest bărbatului i-a rezulatat o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și a fost reținut pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentaților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

UPDATE: Bărbatul a fost prezentat în cursul acestei zile magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, fiind dispusă față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Comenteaza