News alert Update Foto Bărbat dispărut în zona lacului Beliș-Fântânele. Este căutat cu bărcile, scafandri, dar şi cu o echipă canină pe uscat

Bărbat dispărut în zona lacului Beliș-Fântânele. Este căutat cu bărcile, scafandri, dar şi cu o echipă canină pe uscat
Bărbat de 50 de ani dispărut pe lacul Beliș-Fântânele. Este căutat cu bărcile, scafandri, dar şi cu o echipă canină pe uscat
Bărbat de 50 de ani dispărut pe lacul Beliș-Fântânele. Este căutat cu bărcile, scafandri, dar şi cu o echipă canină pe uscat
Bărbat de 50 de ani dispărut pe lacul Beliș-Fântânele. Este căutat cu bărcile, scafandri, dar şi cu o echipă canină pe uscat

În cursul zilei de sâmbătă 31 iulie, salvatorii clujeni de la ISU, IPJ şi IJJ Cluj, dar şi Serviciul Public Salvamont-Salvaspeo au fost angrenaţi în căutarea unui bărbat de 50 de ani dat dispărut. În zonă au fost găsite indicii că acesta ar fi intrat în apă. 

UPDATE: 

"La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați cu privire la existența unor obiecte vestimentare găsite pe malul lacului Beliș. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

În buzunarul unui obiect vestimentar au fost găsite cheile unui autoturism parcat în zonă de aproximativ 24 de ore. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că proprietarul obiectelor vestimentare și al autoturismului este un bărbat în vârstă de 53 de ani. La fața locului au intervenit în sprijin, mai multe efective de poliție și un echipaj canin.

În acțiunea de căutare a bărbatului sunt implicate efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, reprezentanți a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, jandarmi montani și scafandri civili din cadrul Asociației SPS Cluj. În continuate, sunt efecruate căutări atât pe uscat, cât şi pe apă", transmite poliţia Cluj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Forțe din cadrul ISU, IPJ, IJJ și Serviciul Public Salvamont-Salvaspeo sunt implicate în căutările desfășurate pe lacul de acumulare Beliș-Fântânele, unde a fost semnalată astăzi dispariția unui bărbat, în vârstă de cca 50 de ani.

Astfel, salvatorii și scafandrii din cadrul ISU Cluj, Alba și Hunedoara desfășoară căutări în colaborare cu scafandri Salvamont-Salvaspeo atât prin scufundări cât și pe luciul apei, în zonele unde au fost găsite indicii privind dispariția bărbatului.

De asemenea, căutările au fost sprijinite de o echipă de căutare canină a IPJ Cluj, precum și de echipe de polițiști și jandarmi", a anunţat ISU Cluj. 

În căutări sunt implicate două bărci ale ISU Cluj, dintre care una dotată cu sonar, 11 salvatori și scafandrii ISU, un echipaj SMURD, patru scafandri din cadrul serviciului public Salvamont-Salvaspeo, o echipă canină și un echipaj al IPJ Cluj și un echipaj al IJJ Cluj.

Comenteaza