Bărbat din Cluj, arestat pentru proxenetism. Trei fete, dintre care o minoră, au fost obligate să se prostitueze

Bărbat din Cluj, arestat pentru proxenetism. Trei fete, dintre care o minoră, au fost obligate să se prostitueze
| Foto: stiridinbucovina

Un bărbat de 35 de ani din Gherla a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de proxenetism.

La data de 24 septembrie, polițiștii din Gherla au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară în municipiul Gherla, în urma căreia au dispus reținerea unui bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea a trei infracțiuni concurente de proxenetism.

"Din activitățile investigative efectuate a reieșit că, din cursul anului 2021 și până în cursul lunii septembrie a.c., bărbatul ar fi determinat, înlesnit și obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către 3 tinere, cu vârste de 15, 19 și 28 de ani, cu scopul de a-și însuși o parte din profiturile obținute din activitatea acestora", a transmis IPJ Cluj.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate pareu telefoane mobile, un laptop, suma de 2.700 de lei, precum și alte bunuri de interes în cauză.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 26 septembrie, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gherla, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Comenteaza