Echipă de mascaţi pentru a sălta un bărbat condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru... TENTATIVĂ de furt

Echipă de mascaţi pentru a sălta un bărbat condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru... TENTATIVĂ de furt
| Foto: sursa - IPJ Cluj

În timp ce obsedaţii sexual îşi văd de treabă prin Cluj-Napoca, hoţii îşi găsesc mai uşor drumul spre puşcărie: 2 ani şi 4 luni pentru o TENTATIVĂ de furt calificat.

IPJ Cluj a anunţat în dimineaţa zilei de joi, 4 iulie, că a pus în aplicare miercuri, 3 iulie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea faţă de un hoţ care nu a mai apucat să fure, dar care a luat 2 ani şi 4 luni de închisoare. 

La domiciliul acestuia s-a deplasat o echipă care pare ruptă din filmele cu teriorişti sau cu traficanţii de droguri, de parcă omul ar fi un infractor extrem de periculos, pentru a fi săltat şi condus la Penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei.

"La data de 3 iulie a.c, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, fațǎ de un bǎrbat, de 49 de ani, din comuna Florești.

Bărbatul are de executat o pedeapsă de 2 ani şi 4 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de furt calificat.

În fapt, la data de 30 aprilie 2023, în jurul orei 07.30, acesta ar fi încercat să pătrundă prin efracție, respectiv prin distrugerea sistemului de închidere a ușii de acces, într-un imobil din Cluj-Napoca. A fost condus la Penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza