Bărbat împușcat cu o armă de vânătoare. A fost deschis dosar penal. Cum s-ar fi întâmplat incidentul

Bărbat împușcat cu o armă de vânătoare. A fost deschis dosar penal. Cum s-ar fi întâmplat incidentul
| Foto: DmitryPoc - Depositphotos.com / Fotografie ilustrativă

Un bărbat a fost rănit duminică, după ce ar fi fost împușcat accidental cu o armă de vânătoare.

Poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ au fost sesizaţi, duminică, prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea localităţii Brestovăţ, din judeţul Timiş, un bărbat ar fi fost împuşcat cu o armă de vânătoare.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 69 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare autorizată, în apropierea localităţii Brestovăţ, ar fi împuşcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 37 de ani, care participa la vânătoare, rezultând rănirea acestuia, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Timiş.

„La faţa locului au fost găsite două arme de vânătoare şi mai multe cartuşe, acestea fiind confiscate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbaţi deţineau permise de port armă şi autorizaţie de vânătoare.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi uz de armă fără drept, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, a mai precizat sursa citată.

Comenteaza