Foto Bărbat prins în flagrant cu peste cinci kilograme de substanțe psihoactive în Cluj. Cât valorează "marfa"

Polițiștii din Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, alături de procurorii DIICOT Timișoara, au realizat, joi, o acțiune de amploare în județul Cluj, în cadrul căreia un bărbat de 50 de ani a fost prins în flagrant delict în timp ce vindea substanțe psihoactive.

La data de 31 iulie 2024, bărbatul a fost surprins în flagrant într-o localitate din județul Cluj, având în autoturismul său 8 pungi de plastic transparent ce conțineau aproximativ 5,46 kilograme de substanțe psihoactive de tip 2MMC, cu o valoare de piață estimată la 135.000 de lei.

În urma reținerii, polițiștii și procurorii au efectuat o percheziție la locuința bărbatului, unde au găsit și alte dovezi relevante pentru dosar. După administrarea probatoriului, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

În cursul zilei de joi, judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Timiș a fost sesizat cu o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și de sprijinul polițiștilor din Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca și al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

Comenteaza