News alert Video Bărbat scos FĂRĂ VIAŢĂ din Someş! În urma manevrelor de resuscitare, și-a recăpătat semnele vitale

Bărbat scos FĂRĂ VIAŢĂ din Someş! În urma manevrelor de resuscitare, și-a recăpătat semnele vitale
| Foto: ISU Cluj

ISU Cluj a anunţat duminică seara o intervenție salvatoare pentru un bărbat de 70 de ani care se înecase în apele râului Someșul Mic din Cluj-Napoca, în apropierea străzii Splaiul Independenței. 

"Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj Napoca au intervenit în această seară pentru a scoate un bărbat căzut în apele râului Someșul Mic, în apropierea străzii Splaiul Independenței.

La fața locului au fost dislocate două autospeciale, o barcă, precum și două echipaje SMURD și SAJ. În momentul sosirii salvatorilor la locul solicitării bărbatul fusese luat de ape și purtat la o distanță de cca 500m în aval față de locul unde a fost văzut ultima oară.

Pompierii au reușit să îl observe cu ajutorul localnicilor la timp și să-l scoată imediat din apă. Acesta era în stare de inconștiență și fără semnale vitale. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD, SAJ cu sprijinul pompierilor.

În urma intervenției salvatoare, bărbatul în vârstă de cca 70 de ani și-a recăpătat semnele vitale. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate", a anunţat ISU Cluj. 

Comenteaza