Bărbat trimis în judecată după ce a jefuit o sală de jocuri de noroc din Cluj şi a agresat o angajată

Bărbat trimis în judecată după ce a jefuit o sală de jocuri de noroc din Cluj şi a agresat o angajată

Un bărbat a fost trimit în judecată de procurorii clujeni după ce a jefuit o sală de jocuri de noroc şi a furat peste 16.000 de lei, agresând o persoană angajată acolo, pe care a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele.

Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat, pentru tâlhărie. 
 
"La data de 7 septembrie 2020, în jurul orei 07:20, în timp ce persoana vătămată se afla de serviciu la o sală de jocuri din Cluj-Napoca, inculpatul a agresat-o fizic, lovind-o cu pumnii şi picioarele pentru a o obliga să îi remită cheia de la seif, astfel că, dupǎ ce a deschis seiful, inculpatul a sustras din interior suma de 16.117 lei, prejudiciul fiind în mare parte nerecuperat”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza