Bărbați din Cluj depistați la volan beți sau drogați

Bărbați din Cluj depistați la volan beți sau drogați
| Foto: IPJ Cluj

Un bărbat de 49 de ani a fost oprit în trafic de polițiști, deși era rupt de beat, iar un tânăr de 25 de ani a fost prins drogat la volan.

Polițiștii turdeni au depistat, în noaptea de 30 iulie, în jurul orei 02:50, un conducător auto de 49 de ani din Turda, care se deplasa cu mașina pe strada Armatei, deși consumase alcool.

“Testarea lui cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind astfel condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis IPJ Cluj.

Turdeanul este acum cercetat pentru că s-a urcat beat la volan.

De asemenea, la aceeași dată, în jurul orei 16:25, polițiștii din Câmpia Turzii, au tras pe dreapta pentru control un bărbat de 25 de ani care se deplasa cu autoturismul pe strada Parcului.

Tânărul a fost testat cu aparatul drug test, iar rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.  

Comenteaza