Bărbatul care şi-a înjunghiat consăteanul, în urmă cu o săptămână, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Bărbatul care şi-a înjunghiat consăteanul, în urmă cu o săptămână, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile
Ioan L. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Cluj.

Pe 26 aprilie, în jurul orelor 3:00, poliţiştii dejeni au fost sesizaţi că la Spitalul Municipal din Dej a fost adus un bărbat de 21 de ani care avea o plagă înjunghiată. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că victima împreună cu mai mulţi săteni se deplasau cu un microbuz spre Sebeş, când pe baza consumului de alcool, L. Ioan, de 39 de ani, l-a înjunghiat pe M. Nelu, dar şi pe un tânăr de 14 ani.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej și-a declinat competența de cercetare și soluționare a infracțiunii de vătămare corporală gravă cu care a fost sesizat și a trimis cauza Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, sub indiciul existenței elementelor constitutive ale infracțiunii de tentativă de omor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus schimbarea încadrării juridice din vătămare corporală gravă în infracțiunea de tentativă de omor calificat. Instanța Tribunalului, în urma analizării probatoriului prezentat a admis propunerea de arestare preventivă și a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor calificat.

 

Etichete
Comenteaza